Verouderde browser
De door u gebruikte browser wordt niet ondersteund door WebElect. Om met WebElect te kunnen stemmen dient u te beschikken over een meer recente versie van uw browser.

Over Webelect

Welkom bij WebElect

Onze missie

"Samen met u streven wij naar een hoge opkomst tijdens uw verkiezing met prettige en persoonlijke begeleiding en professionele software. Wij willen ons graag bewijzen als verlengstuk van uw OR."


Neem contact met ons op

Ons Team

... Tamara van den Dam-Sloof

Eigenaar

Vanaf 1 januari 2017 ben ik, samen met mijn zus Inéz, trotse eigenaar van WebElect. Met een loopbaan in HR/personeelszaken (medewerker en leidinggevende), bij verschillende bedrijven (semi-overheid, food en retail), heb ik op verschillende manieren te maken gehad met OR-verkiezingen. WebElect organiseert ondertussen veel meer dan alleen OR-verkiezingen, voor mij een afwisselende uitdaging.

Persoonlijk word ik gedreven door het bereiken van goede resultaten en tevreden klanten en ik ben dienstverlenend ingesteld. Ik streef er dan ook naar om samen met de verkiezingscommissie van de klant een verkiezing van begin tot eind goed georganiseerd te laten verlopen.

Naast WebElect houd ik me bezig met jachthonden(sport), en ben daarin actief binnen verschillende (ras)verenigingen als vrijwilliger. Ik ben graag in de natuur met al zijn seizoenen.

... In├ęz Verdoold-Sloof

Eigenaar

Ik ben samen met mijn zus Tamara eigenaar van WebElect en volg met haar mijn vader op. Tijdens mijn studie Hotel Management ben ik opgeleid tot een gastvrije duizendpoot, met een brede basis voor administratie, financiën en een constant oog voor de klant/gast. Deze eigenschappen komen me goed van pas bij WebElect, waar het belangrijk is om resultaatgericht, accuraat en dienstverlenend te zijn.

Na mijn studie heb ik gewerkt bij het Amstel Hotel, een interessante eerste leerschool voor mijn verdere loopbaan. Daarna heb ik enkele jaren gewerkt bij De Nederlandse Bank en Ahold. Sinds 2002 ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van een Slijterij/Partycateringbedrijf. Ik verdeel daarom mijn aandacht vanaf nu tussen deze twee ondernemingen.

In mijn vrije tijd geniet ik enorm van sport en mijn gezin.

... Martijn Brands

Software developer

Mijn naam is Martijn Brands en sinds 2015 betrokken bij WebElect. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als software engineer/consultant. Een goede combinatie voor mij, door mijn achtergrond als service- en software engineer in verschillende sectoren. Ik heb veel gereisd voor mijn werk en heb met vele culturen samengewerkt. Het zoeken naar oplossingen en het bouwen van maatwerk is mijn passie geworden. Ook ben ik actief watersporter. Het gevoel van grenzeloze vrijheid waarin alles mogelijk is, als je het maar wilt, wil ik overbrengen in mijn werk en op anderen.